Jeg er bosat i Kolding og gift med Tage som skyder med bue.

Jeg har fotograferet til husbehov i mange år. Da jeg selv stoppede med at skyde med bue omkring 2006 tog fotograferingen fart. Jeg har i en del år været fast fotograf på 3D bueskydningsstævner i hele Danmark.

For mig er det at fotografere afstressning fra mit daglige arbejde, jeg nyder at gå lange ture både i naturen, Christiansfeld og Kolding med kameraet over skulderen og med rygsæk med udstyr på ryggen.

Siden sommere n 2016 har jeg arbejdet lidt sammen med Kolding Stadsarkiv og leverer billeder fra hele Kolding til deres arkiv. Jeg har haft en enkelt opgave med affotografering af nogle malerier. En spændende og anderledes fotoopgave. Billederne blev brugt i Koldingbogen 2016.

Min tidligere arbejdsplads Mobilhouse gjorde også brug af min fotografier til brochurer og hjemmeside. Jeg har også taget fotos for min nuværende arbejdsgiver Kalmargården.

Af andre små opgaver har været et bannerfoto til facebook fra Generalogisk forums træf i Kolding 2014. Samarbejde med Internetavisen Kolding Senior om levering af fotos i ny og næ. Endvidere har jeg en kort periode været kulturfotograf til Kultur Koldings Instagram side, men stoppede sidst i 2017 med dette. Jeg har valgt at hellige mig mine egne Instagram sider.

I forbindelse med mit arbejde som kulturfotograf besøgte jeg i sensommeren 2017 Christiansfeld og faldt pladask for byen. Der er så mange smukke motiver og selv om jeg næste hver uge går en tur i byen finder jeg stadig nye motiver. De mange billeder som jeg har taget i Christiansfeld stiller jeg til rådighed for Christiansfeld Turistavis og Christiansfeld Centeret. Det er mig en stor glæde, hvis de kan være med til at vise byen for andre, som endnu ikke har besøgt Christiansfeld.

Jeg har fået flere forespørgsler omkring portrætter og fotografering til festlige l ejligheder. Det er ikke opgaver for mig, da der findes rigtig mange dygtige fotografer til dette. De fleste er ikke klar over hvor meget arbejde der ligger i at tage fotos til bryllupper og tror man kan få det for en slik. Vær god ved dig selv og vælg en professionel fotograf til at tage disse billeder og betal hvad det koster, husk de kan ikke tages om.

Jeg deler gerne mine billeder med andre, men hvis de skal bruges kommercielt, vil jeg gerne have det at vide og krediteres for mit arbejde. Du må aldrig sælge billederne uden min tilladelse og ej heller overgive dem til 3. mand.

Du kan følge mig på facebook som ekfoto.dk eller på instagram som Ekfoto.dk, Kolding Myhometown og Archery for lifetime