Jeg er bosat i Kolding og gift med Tage som skyder med bue.

Jeg har fotograferet til husbehov i mange år. Da jeg selv stoppede med at skyde med bue omkring 2006 tog fotograferingen fart. Jeg har i en del år været fast fotograf på 3D bueskydningsstævner i hele Danmark.

For mig, er det at fotografere afstressning fra mit daglige arbejde, jeg nyder at gå lange ture både i naturen, Christiansfeld og Kolding med kameraet over skulderen og med rygsæk med udstyr på ryggen.

I 2016 blev jeg kontakt af Lene Wul som fulgte med på facebook i mine opslag fra Kolding. Hun ville gerne, om jeg ville bidrage med billeder til Kolding Stadsarkivs store billedarkiv.

Vi indgik en aftale omkring dette, så jeg taster ind og uploader til arkivet en til to gange om året, det er indtil nu blevet til omkring 1400 billeder fra Kolding og omegn som nu er bevaret for eftertiden.

Det ene fører det andet med sig og da min mand flyttede klub til Christiansfeld – bueskytter. Fik jeg min ugentlige gang i byen. Jeg har tabt mit hjerte til byen og har taget mange tusind billeder. Mange af disse billeder har Christiansfeld Centret fået til brug for deres reklamematerialer på facebook, instagram og brochurer. Centret kvitterede for mit arbejde med at arrangere en udstilling med nogle af mine billeder fra byen i et halvt år i Søstrehuset, hvilket jeg er utrolig glad for, jeg ville ikke selv have haft muligheden for en udstilling 🙂

Jeg har fået flere forespørgsler omkring portrætter og fotografering til festlige lejligheder. Det er ikke opgaver for mig, da der findes rigtig mange dygtige fotografer til dette. De fleste er ikke klar over hvor meget arbejde der ligger i at tage fotos til bryllupper og tror man kan få det for en slik. Vær god ved dig selv og vælg en professionel fotograf til at tage disse billeder og betal hvad det koster, husk de kan ikke tages om.

Jeg deler gerne mine billeder med andre, men hvis de skal bruges kommercielt, vil jeg gerne have det at vide og krediteres for mit arbejde. Du må aldrig sælge billederne uden min tilladelse og ej heller overgive dem til 3. mand.

Du kan følge mig på facebook som ekfoto.dk eller på instagram som Ekfoto.dk, Kolding Myhometown og Archery for lifetime